crowne-plaza-spa
Călătoresc,  Fac sport,  Lifestyle

Revive la Crowne Plaza

Parfum de nostalgie cu aromă de revive

Am descoperit relaxarea la Crowne Plaza acum 15 ani, cu mult înaintea acestui eveniment de relaunch al spa-ului Crowne Plaza din cadrul Spa Collection Ana Hotels.

De-a lungul timpului m-am bucurat de fiecare secundă petrecută acolo, alături de antrenori minunați, terapeuți excelenți, atmosferă revitalizantă și tot tacâmul aferent pe care cu toții îl știm și îl căutăm atunci când intrăm într-un spa.

Dincolo de #Refresh #Relax #Revive, la #CrownePlazaBucurești – http://www.anahotels.ro, am asimilat în toți acești ani relații umane extraordinare, determinate în primul rând de simbioza perfectă dintre implicare și dăruire.

Când

Când îmi mențineam silueta cu pepene și 3 ore de sport pe zi, mergeam La Crowne. Când mi-am recuperat silueta după prima mea naștere mergeam tot la Crowne și mă antrenam fără milă ore în șir alergând disperată și apoi îmi reveneam pe șezlong citind mailuri sau cărți de parenting, unde altundeva decât la Crowne Plaza, la spa.

crowne-plaza-spa
crowne-plaza-spa

Ei bine, și acum după a doua naștere îmi propun să dau fuga și să alerg pe bandă ore în șir tot la Crowne, mai cu seamă că am aflat lucruri noi și bune – yoga& pilates studio, hammam, outside Jacuzzi, aquagym. Și toate acestea s-au întâmplat nu numai cu bani investiți și muncă multă, ci cu oameni dăruiți pe care îi văd de atâția ani implicați în acest superb motor de relaxare și rebirth.

crowne-plaza-spa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *